Ne facem viața tare grea prin maniera în care gestionăm fazele fixe, acestea făcând diferența într-un meci destul de echilibrat în rest. Dumbrăvița nu a arătat ca o echipă de speriat, în ciuda numelor jucătorilor îmbrăcați în alb-verde, însă atunci când la fiecare corner mingea apucă să cadă în careul nostru, e clar că suntem expuși la a primi goluri.
Prima reușită a gazdelor a venit la o...non-ocazie de gol, dacă avem în vedere că doi jucători de la alb-violeți au ratat degajarea la un corner bătut prost, și balonul l-a găsit pe Telescu în careul mic (min. 13). La al doilea gol, Mosoarcă a fost temător în a ieși, ca și în alte rânduri în acest sezon, apărarea n-a reușit să respingă o minge recentrată de la bara a doua, și de această dată Făgărășanu a marcat din apropiere (min. 37). De notat însă că „Șarpe” reușise o paradă excepțională înainte, când a scos șutul lui Drăghici cu piciorul, însă la talia sa trebuie să își ajute colegii și să domine careul mic la fazele fixe. Cu curaj, vorba vine. A contat și înlocuirea lui Cochințu cu un minut înainte de gol, fundașul central fiind nerefăcut pe urma unei accidentări la gleznă suferite în meciul cu Fortuna.
Așezarea noastră s-a modificat pe parcursul meciului, cu Oprea retras în centrul apărării, unde a dat un randament mai bun decât la mijloc, Sporin urcat la închidere, Dincă jucat fundaș dreapta, cu Românu în fața lui. Totodată, Popeț i-a luat locul lui Mosoarcă între buturi, în speranța că talia sa ne va permite să gestionăm mai bine fazele fixe.
Partea secundă ne-a arătat mai mult fotbal, alb-violeții reușind să construiască trei-patru acțiuni legate, care, cu mai multă precizie la finalizare, ar fi trebuit să aducă măcar un gol. Daminescu putea înscrie când a primit o centrare de calitate din flancul stâng, găsit liber la unsprezece metri, însă a trimis cu capul pe centrul porții, deși avea timp inclusiv să preia și să tragă (min. 55). Românu a fost și el aproape din careu, dar n-a reușit să cadreze șutul la centrarea lui Velcotă (min. 66), iar la cea mai cursivă acțiune a echipei noastre, finalizarea lui Iseini a fost blocată de un adversar, mingea poposind în brațele portarului (min. 81). Și gazdele au avut șanse, dar Popeț, Dorobanțu, Popeț, în această ordine, au avut intervenții importante, iar atunci când portarul nostru a fost expus, dumbrăvițenii n-au putut să nimerească poarta goală.
Am ratat o șansă de a arăta bine, sincer. În așteptarea întăririlor care nu mai vin, sperăm la mai mult de la următorul meci acasă, cu altă echipă tare antrenată de un fost polist, Flacăra Horezu.
Poli: Mosoarcă (46 Popeț) – Sporin, Cochințu (36 Românu), Chiriac, Popa – Dorobanțu, Oprea – Daminescu (83, Țărțău), Ochea (46 Dincă), Iseini – Velcotă
6 comentarii :
Din păcate lipsa de experienta și tinerețea jucătorilor nu se poate compensa prin aducerea a 3 _4 jucători. Doar o minune poate salva echipa. Conducătorul clubului nu are puterea si competenta redresării echipei. Foarte trista aceasta agonie a clubului care este deținătoarea palmaresului, a culorilor vechii Poli. Este imposibil ca în zona noastră sa nu găsești fotbaliști care sa pună umărul la redresarea echipei. La ora actuala Poli arată mai rău decât multe echipe din D ul timișean.... Impresia mea este ca nu se vrea. Știu ca financiar este dezastru la club. În cazul acesta echipa nu trebuia înscrisă în liga 3.Dl Mușat sia asumat niște obligatii inclusiv fata de suporterii acestui club. Personal am avut încă de la numirea dansului temeri. Dar se pare ca dezastrul nu mai poate fi oprit!
Eu zic totusi ca doi-trei jucatori ar face ca echipa sa fie competitiva - nu sa rupa norii, dar sa adune puncte.
Nu a fost decizia cuiva din club, inscrierea. Musat merge inainte cu ce are, adica foarte putin. E drept insa ca si eu speram sa aducem completari lotului mai din timp, sper s-o mai facem cat mai e cu rost.
Dl Mușat are zeci de ani de fotbal. Personal nu cred ca dansul nu cunoaște 4 jucători maturi cu experienta care ar putea ajuta echipa. Clubul trebuie redresat inclusiv sportiv! Aducerea unor jucători din zonă care au în picioare meciuri de D și L3 nu ar presupune un efort financiar mare.
Pe stomacu gol nu poti face echipa pentru care nu stiu nu au primit bani deloc
Pentru aducerea de moldoveni și italieni în sezonul trecut, sau găsit bani. Și nu putini! Acum vorbim de Liga 3 în care cea mai mare parte din echipe sunt semiprofesioniste.Problema nu este simplă, dar nici imposibilă. Fără ajutor acești copii tineri se vor pierde și asa într-un campionat modest.
Pai nu s-au prea gasit bani, ca si cei veniti in iarna au ramas cu 2-3 luni neplatite. Din cinci.
Trimiteți un comentariu